The Holmes Intelligence Office  vzw

Het bestuur

Penningmeester

Voorzitter

Ondervoorzitter

Bram Dermout

Patrick Smets

Rob Stordiau

Over ons

 

The Holmes Intelligence Office vzw is een re-enactmentgroep die zich specifieert in het medische gedeelte van de geallieerde troepen gedurende de Tweede Wereldoorlog.
Dankzij een zeer uitgebreide collectie kunnen we aan talloze evenementen met onze display deelnemen. In het tabblad "display" kan u meer informatie hieromtrent terugvinden.

 

In de oprichtingsakte is het volgende opgenomen: "De vereniging heeft tot doel informatie te verspreiden over het medische gedeelte tijdens de Tweede Wereldoorlog, zowel administratief als door middel van aanwezigheid op herdenkingen, tot een display op evenementen in binnen- en buitenland."

Wat wil dit nu concreet zeggen?
Met onze vereniging willen we ons op meerdere vlakken inzetten. Het verspreiden van informatie kan gebeuren door artikels te publiceren, het geven van lezingen tot het ingeschakeld worden bij zoekopdrachten ten behoeve van nabestaanden, auteurs, ...
Tevens willen we met onze display het publiek een beeld geven hoe het er aan toe kon gaan in een labo, first-aid post, ...
Last but not least, zijn wij ook aanwezig op diverse herdenkingen.

Heeft u interesse om mee te doen aan het medische re-enactment? Dat kan zeker en vast. Ons lidgeld bedraagt jaarlijks 20 euro.
Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie via het contactformulier

Secretaris

Ingrid Janssens